Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Gaudeix de les vacances, però no t’oblidis de cuidar-te

|

vacances

Si ja estàs de vacances, gaudint d’unes jornades de sol a la platja o a la muntanya o estàs a punt d’anar-te’n… t’aconsellem que no pensis en la feina, ni en les obligacions o preocupacions diàries, però no et relaxis pel que fa a cuidar la teva pell i la teva salut.

Les activitats a l’aire lliure, prendre el sol, gaudir de la brisa… sense protegir la nostra pell ni preparar-la correctament pot tenir conseqüències desagradables a curt i a llarg termini.

El sol és molt bo per a la salut, puja l’ànim, ens posa de més bon humor, però en dosis limitades i amb la protecció adequada. I quan parlem de “protecció” no ens referim simplement a la crema solar, sinó també a olis hidratants facials i corporals i a dietes riques en aigua i aliments hidratants.

No obstant això, no hi ha res més efectiu per a la cura de la pell que seguir els consells dels nostres experts en medicina estètica; ells saben quins són els millors tractaments per cuidar la pell depenent de l’edat. Sempre cal utilitzat protecció solar amb factor de 50, almenys a la cara, però a més…

• Abans dels 20 anys: és important no oblidar-se dels cosmètics de reparació al final del dia amb unes bones hidratants.

• A partir dels 30 anys: el tractament més indicat és un peeling superficial sense exfoliació i rehidratació intradèrmica cutània amb àcid hialurònic i vitamines per aportar a la pell hidratació, lluminositat i finor.

• A partir dels 40 anys: un tractament de rejoveniment facial, botox (protegeix de les arrugues i evita el frunziment del nas) i també un tractament de rehidratació cutània amb àcid hialurònic i vitamines pot ser el més indicat.

• A partir dels 50 anys: es recomana un tractament de rejoveniment facial amb làser fraccionat com a tractament integral per lluir una pell rejovenida a l’estiu, evitar l’exposició al sol durant un temps i després completar-lo amb un tractament de bioplàstia facial.

Aquí tens totes les indicacions que necessites per preparar la teva pell de forma correcta. Protegeix-te aquests dies, cuida’t molt però, sobretot, gaudeix al màxim de les teves vacances… perquè te les mereixes!