Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Testimonis

A la Clínica Ferran Solà som transparents i volem mostrar-vos testimonis reals d’alguns dels nostres pacients.

GRÀCIES per les vostres paraules, les vostres mostres d’agraïment ens encoratgen a seguir treballant com ho fem.

Si tu també vols deixar el teu testimoni, pots fer-ho emplenant el formulari que trobaràs més avall.

“Volia deixar constància del meu testimoni agraint tot el que el Dr. Ferran Solà i el seu equip ha fet per mi.
El meu nom és Teresa Subirà i tinc 50 anys. L’agost del 2015 em van diagnosticar un càncer de mama. En el meu cas es va considerar començar el tractament de quimioteràpia i, en finalitzar-lo, fer una mastectomia. Em van operar a la clínica Quirón de Barcelona on la meva ginecòloga de sempre va dur a terme l’operació practicant la mastectomia seguida d’una reconstrucció immediata realitzada pel cirurgià plàstic que em varen assignar.
Després del trauma que havia suposat passar per un tractament tan sever de quimioteràpia amb conseqüències devastadores en el meu cos, el qual sempre va reaccionar de manera molt sensible als fàrmacs, només desitjava poder tornar a fer una vida amb plena normalitat.
He de confessar que tot i que el més important en aquell moment no era veure’m físicament bé sinó deixar de patir per tant dolor físic, em preocupava el fet de saber com quedarien els meus pits després. Volia veure’m bé i recuperar la seguretat en mi mateixa.
El tracte amb el cirurgià estètic que va dur a terme la reconstrucció no va ser del tot lleial, em vaig sentir utilitzada en un moment de desesperació i afligiment i no vaig rebre cap mostra d’empatia. El tracte humà, tan important en aquests casos, va deixar molt a desitjar.
El resultat de l’operació a nivell estètic no va ser gaire satisfactori, hi havia una asimetria important entre els dos pits.
Aleshores, i encara pendent de finalitzar el resultat, vaig decidir buscar un nou cirurgià que pogués valorar objectivament el que m’havien fet i mirar de millorar-ho en la mesura que fos possible.
Vaig demanar consell i em van recomanar la Clínica Ferran Solà.
El primer que em va sorprendre va ser el tracte humà, comprensiu i proper que em van mostrar des del principi el Dr. Ferran Solà i la Gemma. Em van saber escoltar i van empatitzar amb el meu malestar i jo vaig em vaig sentir acollida i en bones mans. En cap moment va dir que arreglar el que m’havien fet fos fàcil, sinó ben al contrari, no podia garantir un èxit total però faria el possible per millorar-ho.
I així, ara farà ja sis mesos, el Dr. Ferran Solà em va fer una nova reconstrucció. El resultat ha estat més que satisfactori i puc dir que em torno a sentir segura amb el meu cos sense necessitat d’amagar els meus pits.
Voldria remarcar que el que ha fet el Dr. Solà no ha estat gens fàcil i, si no hagués estat per la seva alta professionalitat i precisió, no hagués pogut millorar el que ja estava espatllat.
Gràcies un cop més per fer que dones que hem passat per un sofriment tan gran puguem tornar a somriure i, sobretot, gràcies per la sinceritat i tracte personal que m’heu ofert en tot moment.”

Teresa Subirà Forcada

 

“Vull agrair al Dr. Solà, el tracte, la confiança i la seguretat que em va transmetre per prendre la decisió d’operar-me de reducció de mames ja que, per dolors d’esquena i també per la meva autoestima, ho necessitava. En el moment previ a entrar a quiròfan, el suport i la seguretat que em va donar el Dr. Solà van ser extraordinaris. Jo pensava que tindria una recuperació lenta i potser dolorosa, però tot va ser fantàstic (alguna molèstia tens clar), és una operació amb molta cicatriu, però tot va ser genial! I va genial! Després de 3 mesos de l’operació, el resultat és brutal i la meva salut i confiança en mi mateixa han millorat. Recomano a totes les dones que tinguin dubtes en realitzar-se una operació d’aquest tipus, que no ho dubtin, tant el Dr. Solà com la Gemma t’assessoraran de la millor manera per a cada cas.”

M. Carmen Valverde

 

“Escric aquest comentari en agraïment a la gran feina feta pel Dr. Cordobès al meu complicat problema de varius. Des de la primera consulta em va mostrar confiança. Em va explicar amb detall, sense presses i d’una manera planera el meu problema i em va mostrar les diferents solucions existents avui en dia. Em va aconsellar la millor opció per a mi. Em va operar de varius les dues cames alhora per desig meu, tot i la laboriosa feina que això li suposava. Tots els cirurgians vasculars acostumen a operar primer una cama i desprès l’altra pel nivell de feina que això suposa. Va utilizar les millors tècniques que existeixen actualment per tractar-me aquesta malaltia i minimitzar al màxim el temps de recuperació i la possible reaparició de noves varius. He quedat molt content de la seva minuciosa i bona feina, el seu interès, la seva proximitat i la seva mostra de confiança. Abans d’ell havia estat visitat per altres cirurgians vasculars i aquests, apart de no treballar amb les tècniques més actuals, no van saber empatitzar ni de bon troç com el Dr. Cordobès. Moltes gràcies doctor.”

Josep Moga Bodet

 

“Ferran, fins ara no he vist el resultat! Realment és espectacular. Si depèn de mi, cap conegut passarà per unes mans que no siguin les teves. No sé si mai podràs ser conscient al 100% del que aconsegueixes psicològicament en una persona, però tampoc seria capaç de descriure-ho. Et felicito no sols pel treball que fas, sinó també pel tracte humà. Gràcies.”

Divina Codina Serrate

 

“Gemma!!! No saps com de feliç i contenta estic ara… és inexplicable! Fins ahir no em vaig destapar i em vaig endur una super sorpresa… són espectaculars. Precioses. Perfectes per mi. Moltíssimes gràcies per tot, Gemma. Dóna-li també les gràcies al Dr. Solà.”

S.J.S.

 

“Només tinc paraules d’agraïment cap al Dr. Ferran i la Gemma; em va operar fa 1 any del pit, jo tenia molta por ja que feia dos anys que la meva mare havia mort de càncer. El dia de la visita em van assessorar més que bé; són gent molt sincera i transparent i això avui en dia es valora molt, van ser molt sincers amb el que podia esperar, em van ajudar no només físicament sinó psicològicament. El dia de l’operació, el Dr. Ferran no em va deixar sola ni un instant; quan em vaig despertar estava molt nerviosa i recordo la seva cara amb un somriure d’orella a orella dient-me que tot havia anat súper bé. Després de l’operació, el Dr. Ferran i la Gemma, que ja puc dir que és com una germana gran per a mi, em van ajudar amb tots els dubtes, cures… és més, era igual l’hora en què els truqués, sempre em rebien amb afecte… així m’operaria mil vegades! Fins i tot ara em cuiden i m’ajuden. Les paraules es queden curtes per expressar els sentiments que tinc cap a vosaltres dos. Animo a la gent a que, si necessiten alguna cirurgia, acudeixin a vosaltres ja que no només tindreu uns resultats excel·lents sinó que estareu atesos com a reis, us donaran tot el suport psicològic i moral i, sobretot, us donaran seguretat i sinceritat. AIxò vostre és vocacional i val més que tot. A dia d’avui puc dir que tinc el pit molt bonic i sa, que és molt important, i tot gràcies a vosaltres. Mil vegades gràcies.”

A.S.R.

“Són grans professionals, estic encantada amb el Dr. Solà i tot el seu equip, la millor decisió que he pres mai i en les millors mans; és un geni, molt amable, proper, un tracte sincer i segur… Recomano a tothom posar-se en les seves mans. Gràcies per tot.”

Anònim

“Fa pocs mesos em vaig operar de les mames. L’operació va anar molt bé i estic molt contenta amb el resultat. El tracte va ser molt bo i el seguiment i l’atenció van ser excel·lents. Trobar una clínica on t’assessoren i et tracten tan bé és del tot recomanable. I pel que fa al doctor Solà, he de dir que és un bon cirurgià plàstic.”

Anònim

Deixa el teu testimoni:

Nom i cognoms *:

Correu electrònic *:

Privacitat:

Missatge:

Subscriure'm a newsletter.

Accepto els termes legals *

Els camps marcats amb * són obligatoris

Llegeix els termes legals