Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Testimonis

A la Clínica Ferran Solà som transparents i volem mostrar-vos testimonis reals d’alguns dels nostres pacients.

GRÀCIES per les vostres paraules, les vostres mostres d’agraïment ens encoratgen a seguir treballant com ho fem.

Si tu també vols deixar el teu testimoni, pots fer-ho emplenant el formulari que trobaràs més avall.

 

“Ferran, fins ara no he vist el resultat! Realment és espectacular. Si depèn de mi, cap conegut passarà per unes mans que no siguin les teves. No sé si mai podràs ser conscient al 100% del que aconsegueixes psicològicament en una persona, però tampoc seria capaç de descriure-ho. Et felicito no sols pel treball que fas, sinó també pel tracte humà. Gràcies.”

Divina Codina Serrate

 

“Gemma!!! No saps com de feliç i contenta estic ara… és inexplicable! Fins ahir no em vaig destapar i em vaig endur una super sorpresa… són espectaculars. Precioses. Perfectes per mi. Moltíssimes gràcies per tot, Gemma. Dóna-li també les gràcies al Dr. Solà.”

S.J.S.

 

“Només tinc paraules d’agraïment cap al Dr. Ferran i la Gemma; em va operar fa 1 any del pit, jo tenia molta por ja que feia dos anys que la meva mare havia mort de càncer. El dia de la visita em van assessorar més que bé; són gent molt sincera i transparent i això avui en dia es valora molt, van ser molt sincers amb el que podia esperar, em van ajudar no només físicament sinó psicològicament. El dia de l’operació, el Dr. Ferran no em va deixar sola ni un instant; quan em vaig despertar estava molt nerviosa i recordo la seva cara amb un somriure d’orella a orella dient-me que tot havia anat súper bé. Després de l’operació, el Dr. Ferran i la Gemma, que ja puc dir que és com una germana gran per a mi, em van ajudar amb tots els dubtes, cures… és més, era igual l’hora en què els truqués, sempre em rebien amb afecte… així m’operaria mil vegades! Fins i tot ara em cuiden i m’ajuden. Les paraules es queden curtes per expressar els sentiments que tinc cap a vosaltres dos. Animo a la gent a que, si necessiten alguna cirurgia, acudeixin a vosaltres ja que no només tindreu uns resultats excel·lents sinó que estareu atesos com a reis, us donaran tot el suport psicològic i moral i, sobretot, us donaran seguretat i sinceritat. AIxò vostre és vocacional i val més que tot. A dia d’avui puc dir que tinc el pit molt bonic i sa, que és molt important, i tot gràcies a vosaltres. Mil vegades gràcies.”

A.S.R.

 

Deixa el teu testimoni:

Nom i cognoms *:

Privacitat:

Missatge:

Subscriure'm a newsletter.

Els camps marcats amb * són obligatoris