Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Augment de llavis, somriure sensual

|

aumento labios

Un somriure bonic amb uns llavis cuidats i ben definits proporciona un gran atractiu tant en en la dona com en l’home. No en va, l’augment de llavis o aportació de volum és un dels tractaments de medicina estètica més demandats.

Però l’augment de la grandària dels llavis s’ha de fer de manera prudent per evitar un canvi dràstic i aconseguir un resultat natural i d’acord amb les faccions del pacient.

A la Clínica Ferran Solà realitzem un estudi de cada perfil labial i, segons els objectius o expectatives del/la pacient, vam redefinir el contorn i/o augmentem el volum i, fins i tot, corregim les arrugues del voltant per millorar l’aspecte general del rostre.

El producte estrella per al farciment de llavis és l’àcid hialurònic per la seva capacitat per retenir líquid i atreure aigua, a més d’estimular la producció de col·lagen. És un producte reabsorbible, és a dir, no permanent o definitiu, d’una durada aproximada de 12 mesos.

L’àcid hialurònic es troba de forma natural a la pell humana, això el converteix en un producte altament biocompatible, amb poca possibilitat de reaccions al·lèrgiques i que aconsegueix resultats molt naturals.

Tractament

Es tracta de petites infiltracions del producte a la zona a tractar. La seva aplicació no requereix quiròfan; s’aplica al consultori amb anestèsia tòpica (crema).

L’aplicació es fa de forma dosificada, primant la naturalitat i valorant prudentment el resultat de manera que, si és necessari, es realitza un retoc al cap d’uns dies.

Amb els farcits es poden aconseguir els llavis que somiem, tant si volem tenir uns llavis més suaus i amb més volum com si només volem un perfilat.

De la mateixa manera, és possible hidratar, millorar la definició, rejovenir i donar una major suavitat i brillantor als llavis sense un gran canvi de volum.