Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Carboxiterapia per acabar amb la cel·lulitis i la flaccidesa

|

carboxiterapia

Un dels tractaments més efectius per a l’eliminació de la cel·lulitis, la flaccidesa i el greix localitzat és, sens dubte, la carboxiteràpia. Consisteix en la infiltració subcutània de gas anhídrid carbònic (CO2) a la zona on es localitza la cel·lulitis i el greix mitjançant una agulla molt fina; resulta molt terapèutica perquè produeix beneficis en tots els factors que influeixen en l’acumulació de greix:

• Millora la microcirculació local, ja que produeix vasodilatació i estimula la formació de nous vasos sanguinis

• Estimula el drenatge limfàtic

• Acció lipolítica a nivell dels adipòcits

Tractament

Els nostres metges estètics fan una valoració de cada cas concret i poden indicar la carboxiteràpia de forma aïllada o en combinació amb altres tractaments corporals compatibles i complementaris per aconseguir així uns resultats òptims.

El gas s’infiltra en les zones afectades de cel·lulitis (cuixes, natges, cartutxeres, braços, abdomen…) mitjançant una agulla curta i molt fina, en diferents direccions. És habitual que el pacient experimenti una sensació de formigueig a la zona tractada mentre dura el tractament; a més, en el punt d’injecció es produeix una lleugera inflamació que remet al cap d’uns minuts.

L’experiència dels nostres metges ha demostrat que la quantitat de gas que s’infiltra condiciona en gran mesura el resultat. Aquesta quantitat serà variable en funció de la tolerància del pacient però sol ser d’entre 500 i 1000 ml per sessió.

L’aplicació de la carboxiteràpia no requereix cap preparació prèvia especial i la durada de la sessió dependrà de la zona a tractar, però són mínim 30 minuts. El nombre de sessions és variable i depèn de les característiques i necessitats concretes de cada pacient.

Un cop finalitzada la sessió, el pacient pot incorporar-se a les seves activitats de la vida quotidiana, evitant el sol durant les següents 24-48 hores.

Resultats

El CO2 produeix unes reaccions metabòliques com són la combustió dels greixos i la disminució de volum del teixit entre els adipòcits i això dóna com a resultat una millora en la qualitat de la pell, una disminució de volum de la zona i l’alleujament dels símptomes que acompanyen la cel·lulitis, com ara la pesadesa.