Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Còctel de vitamines: el secret antiaging de les celebrities

|

còctel de vitamines

El còctel de vitamines (injeccions de vitamines) és, des de fa anys, un dels tractaments antiaging estrella de la Medicina Estètica. Moltes celebrities són assídues a aquest tractament, recomanat -sobretot- per a dones a partir dels 40 anys. A la Clínica Ferran Solà coneixem bé els beneficis d’aquest tractament que, a més, permet ser realitzat a la carta per adaptar-lo segons les necessitats reals. En tot cas, els resultats són una pell hidratada, més elàstica, lluminosa…

Un tractament antiaging que, moltes vegades, és el secret de les dones que millor envelleixen. Les vitamines i l’àcid hialurònic afavoreixen la producció del propi col·lagen obtenint una pell resplendent, hidratada, reafirmada … i, en definitiva, ajuden a envellir millor, però amb naturalitat.

Quins problemes es poden tractar 
A més de millorar la qualitat de la nostra pell, permeten corregir petites imperfeccions (porus oberts) i aporten lluminositat. Depenent del nostre objectiu (antiaging, tractament per acne, correcció de marques o cicatrius…) injectarem un còctel vitamínic o un altre; els nostres especialista en Medicina Estètica valoraran el millor per al seu cas.

A partir de quina edat es recomana?
Com a tractament preventiu, es pot començar a realitzar a partir dels 25 anys; però és cap als 40 quan es fa totalment recomanable.

Té efectes secundaris?
No hi ha inflor perquè les infiltracions són molt superficials, tot i que podem notar un enrogiment propi de la punxada que desapareix en uns minuts. És un procediment molt senzill durant el qual es fa servir anestèsia tòpica (crema a la zona a tractar) si el/la pacient és molt sensible. Es pot reincorporar a la vida quotidiana de forma immediata.

Cal repetir el tractament?
El protocol de tractament depèn de la pell de cada pacient, tot i que acostumem a recomanar, com a mínim, un cop l’any. Podem començar amb 3 sessions espaiades entre 15 dies o un mes; o optar per una pauta de tractament en cada canvi estacional… cal valorar cada cas.

S’apliquen només a la cara?
Normalment s’usen per tractar la cara, coll, escot i mans, però també són efectives per millorar la qualitat del cabell i tractar problemes de caiguda, ja que estimulen les cèl·lules dèrmiques.