Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Comença la primavera i l’operació biquini

|

operació bikini

Comença la primavera i l’anomenada operació biquini. I és que moltes persones decideixen, en aquestes dates, començar a cuidar el seu aspecte físic de cara als mesos que vénen de calor, sol i platja.

Des de la Societat Espanyola de Medicina Estètica (SEME) ens recorden que la cura del nostre cos amb hàbits saludables ha de ser regular, però per a aquelles zones que es resisteixen, la medicina estètica compta amb un ampli ventall de tractaments segurs i altament satisfactoris.

Vols acabar amb la cel·lulitis? Preparar la pell per al sol de l’estiu? Desfer-te dels mitxelins, pistoleres…? Els tractaments mèdic estètics de Clínica Ferran Solà poden ser els teus aliats, ja que resulten altament satisfactoris sense haver de passar per quiròfan.

Tot i que els resultats no són tan impactants com els aconseguits per una cirurgia plàstica, els nostres tractaments de Medicina Estètica estan molt ben valorats pels nostres pacients perquè milloren notablement la imatge i de forma molt natural, amb baixa agressivitat.

Des de Clínica Ferran Solà volem recordar que aquests tractaments requereixen de titulació mèdica; cal assegurar-se que el centre al qual assistim està autoritzat per l’organisme competent (en el nostre cas el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya) i que el professional que apliqui els tractaments sigui un metge col·legiat, amb formació específica en medicina estètica. Podem consultar al col·legi de metges corresponent o en l’OMC, que engloba tot el col·lectiu mèdic. També en les societats científiques, per exemple, a la pàgina web de la SEME (Societat Espanyola de Medicina Estètica) es pot trobar un llistat de clíniques afiliades, que garanteixen la formació del metge i l’aval i de la mateixa SEME.

Els nostres tractaments

A nivell facial, i pensant en preparar la pell per al sol, recomanem els peelings, els farcitments dèrmics (amb àcid hialurònic), els còctels de vitamines… amb els quals aconseguirem frenar els efectes de l’envelliment i, fins i tot, rejovenir l’aparença de la pell. I, en alguns casos, com l’àcid hialurònic, afavorirem la creació natural de col·lagen obtenint una pell més llisa i lluminosa.

A nivell corporal, la radiofreqüència mèdica, la mesoteràpia, la Carboxiteràpia, els fils tensors… i la combinació de tots dos, són ideals per remodelar la figura. Sempre recomanem unir-los a l’exercici físic i una dieta saludable per assolir els nostres objectius.