Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Depilació Definitiva

depilació definitiva

PREUS BOJOS!

Fins al 31 de març de 2019

Oblida’t del pèl!

Cames senceres: 90€

Mitges cames o braços sencers: 75€

Dorsal, lumbar, tòrax, abdomen i espatlles: 60€

Facial, aixelles, glutis, perianal, engonals sencers: 40€

Peus, mans, línia alba: 35€

 

A la Clínica Ferran Solà treballem amb un làser d’alta precisió per a depilació definitiva que utilitza un feix de llum que penetra a la pell de forma totalment segura i destrueix múltiples fol·licles. El làser díode LightSheer es considera el més segur, més avançat, més ben tolerat i més efectiu del món per a l’eliminació del pèl de forma progressiva i permanent. El tractament està indicat per a tot tipus de pells, tant en homes com en dones, i aconsegueix la reducció de més del 90% del pèl en unes 5 o 6 sessions, sent especialment indicat per al tractament de la foliculitis i amb resultats evidents des de la primera sessió.

Els resultats en depilació definitiva de LightSheer han estat provats i documentats clínicament, demostrant l’efectivitat dels seus tractaments en el més ampli rang de població. El sistema tracta amb seguretat tots els tipus de pell (Fitzpatrick I-VI), fins i tot en pells bronzejades. La seva alta potència i control dels paràmetres permeten el tractament en borrissol de pràcticament qualsevol diàmetre o color.

Avantatges:

  • Refrigeració per contacte ChillTipTMpara una millor protecció epidèrmica i més eficàcia.
  • Adequat per a tractaments en totes les parts del cos, incloent les àrees petites que requereixen més precisió, com el llavi superior.
  • Disseny lleuger i portàtil per a una màxima facilitat d’ús.
  • Sense consumibles ni un sol ús.

Els tractaments més habituals són:

  • Eliminació del pèl estètic i mèdic en homes i dones.
  • Tractament de la foliculitis.