Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

El Dr. Jordi Cordobés, nominat als Doctoralia Awards

|

El Dr. Jordi Cordobés, membre del nostre equip i especialista en Angiologia i Cirirgia Vascular, es un dels 83 metges catalans seleccionats per optar als premis Doctoralia Awards.

Els Doctoralia Awards són un reconeixement a la feina dels professionals de la salut més destacats de diferents especialitats d’Espanya. A més de comptar amb unes valoracions excel·lents per part dels seus pacients, els guanyadors compten també amb el suport dels seus companys de professió i el reconeixement per part de Doctoralia sobre la base de la qualitat de les seves respostes a “Pregunta a l’Expert”.

Des de la Clínica Ferran Solà, volem felicitar el nostre company de feina i de professió desitjant que sigui un dels guanyadors, doncs els nostres pacients en destaquen tant la professionalitat com la qualitat humana de doctor i nosaltres estem encantats que formi part del nostre quadre mèdic professional

Com funcionen els premis Doctoralia Awards?

Escollits pels pacients
Seleccionem als professionals de la salut millor valorats tenint en compte les milers d’opinions realitzades pels usuaris de Doctoralia.

Votats per professionals
Els companys de professió són els més adequats per votar i valorar a altres professionals segons criteris d’acompliment, currículum i experiència.

Reconeguts per Doctoralia
Reconeixem l’ajuda proporcionada als nostres usuaris, així com el rigor i la idoneïtat de totes les respostes ofertes en “Pregunta als l’Expert”.

Més informació a

https://awards.doctoralia.es/2019