Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Gemma Vidal Morgades

Coordinadora mèdica

Titulada en Secretariat de direcció, Màster en Secretariat Internacional d’Alta Direcció i amb 15 anys d’experiència com a secretària mèdica, la Gemma coordina les agendes de l’equip mèdic de la Clínica Ferran Solà.

info@clinicaferransola.com

Equip mèdic

La bellesa més pura és a l'interior

Dr. Ferran Solà Barri

Especialista en Cirurgia Plàstica i Estètica

El Dr. Ferran Solà Barri, fundador de Clínica Ferran Solà, cirurgià plàstic, reconstructiu i estètic, encapçala el nostre equip de professionals.

És Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona (UB), amb Especialització en Cirurgia Plàstica i Reparadora, en el Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge; obtenint, poc després, el títol de “Suficiència Investigadora” i el Doctorat en Cirurgia i Especialitats Quirúrgiques de la Universitat de Barcelona.

La seva extensa experiència en el camp de la cirurgia plàstica, reconstructiva i estètica l’ha portat a impartir i participar en innombrables jornades professionals, cursos, congressos, comunicacions i simposis, així com a col·laborar en destacades publicacions del sector.

Actualment, exerceix la seva professió principalment a la Clínica Ferran Solà de Lleida, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i a la Clínica Ferran Solà de Tarragona.

Destaca per la seva excel·lent professionalitat i per la seva capacitat per identificar les necessitats dels seus pacients i poder donar-los solució amb el major èxit possible, aconseguint així millorar el seu benestar i autoestima.

drsola@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Dr. J. Antoni Palacín Porté

Especialista en Cirurgia Plàstica, Reconstructiva i Estètica

El Dr. J. Antoni Palacín Porté és cirurgià plàstic, reconstructiu i estètic.

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) amb Especialització en Cirurgia Plàstica i Reparadora, en el Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de la Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge.

La seva llarga trajectòria en el camp de la cirurgia plàstica, reconstructiva i estètica l’ha portat a impartir i participar en nombroses jornades professionals, cursos, congressos, comunicacions i simposis, així com a col·laborar en destacades publicacions del sector.

Actualment, exerceix la seva professió a l’Hospital de Bellvitge i a la Clínica Ferran Solà de Tarragona.

drpalacin@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Rafaela Vidal González - Especialista en Medicina Estètica

Rafaela Vidal González

Especialista en Medicina Estètica

La Dra. Rafaela Vidal és la nostra especialista en Medicina Estètica a Tarragona i en l’aparell de radiofreqüència i ultrasons Sublimlift.

És Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Buenos Aires, té el títol d’Especialista en Diagnòstic per Imatge i màster en Medicina Cosmètica, Estètica i de l’Envelliment, atorgat per la Universitat de Barcelona (UB).

dravidal@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Dr. Jordi Cordobès Gual

Especialista en Cirurgia Vascular

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Rovira i Virgili, el Dr. Cordobès compta amb una més que completa formació en diferents centres de prestigi nacionals i internacionals. Rep la seva formació a l’Hospital Universitari Son Dureta (actual Són Espasas) de Palma de Mallorca, complementant posteriorment la mateixa amb múltiples estades en centres internacionals com el Barnes Jewish Hospital de Sant Louis (Missouri, EUA), Arizona Heart Institute de Phoenix (Arizona , EUA) i el Park-Krakenhaus de Leipzig (Alemanya).

Compta amb múltiples acreditacions i certificacions com la Certificació Personal Bàsica del Laboratori d’Eco-doppler Vascular expedida pel Capítol de Diagnòstic Vascular No Invasiu de la Societat Espanyola d’Angiologia i Cirurgia Vascular, i l’acreditació per dirigir i / o operar en instal·lacions de radiodiagnòstic, homologada pel Consell de Seguretat Nuclear.

Dins de la seva formació acadèmica, destaquen els cursos de tercer cicle de Doctorat (Avenços en Cirurgia) per la Universitat de Salamanca i el Màster Universitari en Recerca Clínica en Medicina expedit per la Universitat de Lleida, així com l’assistència a múltiples cursos i congressos nacionals i internacionals.

Ha compaginat l’exercici de la medicina amb la impartició d’un gran nombre de cursos, ponències, presentacions i publicacions. A més, acumula importants mèrits i premis al llarg de la seva trajectòria.

És membre de la Societat Espanyola d’Angiologia i Cirurgia Vascular, del Capítol de Cirurgia Endovascular, així com de la Societat Europea de Cirurgia Vascular i Endovascular.
Actualment, desenvolupa la seva activitat professional a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i, a més, professor associat de la Facultat de Medicina de la mateixa Universitat.

drcordobes@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Eva Filimonova

Tècnica especialista en dermopigmentació

Eva Filomonova és tècnica en micropigmentació avançada i a l’avantguarda en tècniques com el visagisme aplicat, pigmentologia, celles hiperrealistes, microblading, eyeliner multicolor, ombrejat de parpelles, escultura de llavis, diferents tècniques de micropigmentació dels llavis: gloss, efecte pintallavis, píxels…

Així com també es dedica a la micropigmentació paramèdica com la reconstrucció d’arèola i mugró, correcció de cicatrius, micropigmentació capil·lar en casos d’alopècia…

dermopigmentacio@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Dr. Jordi Soler Miró

Especialista en Tractaments Làser

El Dr. Jordi Soler Miró és l’especialista en Làser Mèdic-Estètic del nostre equip i dirigeix la Unitat Làser de la nostra clínica.

És Llicenciat en Medicina per la Universitat Rovira i Virgili de Reus, en la seva completa formació destaquem un Màster Universitari en Làser Mèdic a la Universitat Rovira i Virgili de Reus, un Màster Interuniversitari de Làser a la Universitat Central de Barcelona, un Curs de Làser Mèdic a la Universitat Autònoma de Barcelona i un Postgrau Universitari de Medicina i Cirurgia Cosmética a la Universitat Autònoma de Barcelona, entre d’altres.

En la seva trajectòria professional destaquen els seus més de 10 anys d’experiència en el Servei de Dermatologia de la Clínica Terres de l’Ebre de Tortosa.
A més, l’any 2006 crea amb èxit “Ebre Clínic Serveis Mèdics“, centre mèdic on es desenvolupen més de trenta especialitats mèdiques com la Medicina Estètica i el Làser Dermato-Estètic.

drsoler@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Dr. Joaquín Palá Calvo

Especialista en Aparell Digestiu

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona l’any 1992.

Títol de Metge Especialista en Aparell Digestiu, un cop fet formació com a Metge Especialista en Aparell Digestiu a l’Hospital del Mar de Barcelona.

Obtingut el títol de Supervisor d’Instal·lacions de Radiodiagnòstic general, que acredita per dirigir instal·lacions de Raigs X amb fins diagnòstics.

Des de l’any 1998, exerceix la seva activitat mèdica en consulta privada realitzant exploracions complementàries habituals de l’especialitat d’Aparell Digestiu: Radiologia (TEGD, Trànsit intestinal total, Ènema opac), Ecografia abdominal, Endoscòpia Digestiva (gastroscòpia, colonoscòpia, polipectomies…) . Pel que fa a Proctologia es realitzen: anuscopia, esclerosi d’hemorroides, injeccions perifisurarias, dilatació anal…

Actualment, i des de desembre de 1999, treballa com a Metge Adjunt Especialista en Aparell Digestiu, realitzant les activitats pròpies de la seva especialitat (hospitalització, consultes externes, endoscòpia digestiva diagnòstica i terapèutica…).

drpala@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Georgina Neach Trepat

Especialista en Psiconeuroimmunologia i Nutrició Molecular

Georgina Neach Trepat és l’especialista en dietètica i nutrició de la nostra clínica i la seva missió és que les persones siguin més felices i tinguin una vida més saludable mitjançant una alimentació equilibrada.

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Lleida (UdL) i Postgrau Universitari en Psiconeuroimmunoendocrinologia per la Universitat de Barcelona (UB) – Escola Blancafort, ha desenvolupat la seva trajectòria professional en les especialitats de reeducació alimentària a nivell familiar i individual, pèrdua de pes, nutrició infantil, assessorament en intoleràncies i al·lèrgies alimentàries, assessorament psiconutricional i nutrició esportiva.

A més, ha completat aquesta trajectòria amb la impartició de conferències i formació en innombrables entitats col·laboradores públiques i privades, i amb periòdiques aparicions en espais de temàtica nutricional i dietètica de coneguts mitjans de comunicació.

nutricio@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Laia Cadens Rubies

Psicòloga Clínica i Sexòloga

Llicenciada en Psicologia (Universitat Rovira i Virgili de Tarragona), Màster en Sexologia Clínica i teràpia de parella (Associació Espanyola de Psicologia clínica Cognitiu Conductual. AEPCC), Especialista en Psicologia Clínica (Col·legiada per el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya), Acreditada per la European Society of Psichology com a Sexòloga clínica i terapeuta de parella.

La Laia Cadens és la nostra Piscòloga Clínica i Sexòloga; ha col·laborat i col·labora amb diverses entitats i mitjans de comunicació de la ciutat de Lleida.

psicologiaclinica@clinicaferransola.com

Veure perfil complet

Núria Grifol Nadal

Especialista en Fisioteràpia i Osteopatia

La Núria Grifol Nadal és la fisioterapeuta i osteòpata de la nostra clínica.

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2008, posteriorment va realitzar els estudis de Postgrau en Fisioteràpia i tècniques de regeneració de parts toves per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Postgrau en Acupuntura aplicada al dolor articular i miofascial per la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i els estudis d’Osteopatia estructural, cranial i visceral a l’Escola de Osteopatia de Madrid (EOM).

Des de 2008 exerceix la seva professió amb un fort compromís envers als pacients per poder restablir la seva salut física amb la màxima eficiència, oferint tractaments totalment personalitzats en funció de les característiques de cada pacient.

Veure perfil complet