Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Carboxiteràpia

carboxiteràpia

PROMOCIÓ!

10% dte. fins al 30 de juny

Oxigena la teva pell! Acaba amb la cel·lulitis!

CARBOXITERÀPIA FACIAL I CORPORAL

La carboxiteràpia és una tècnica excel·lent per al tractament de la cel·lulitis i la flacciditat. El procés consisteix en l’aplicació de microinjeccions localitzades d’anhídrid carbònic o CO2 mitjançant un equip dissenyat especialment per a aquest fi. Aquest gas no representa cap perill, ja que és el mateix que expulsa el nostre cos a través de la respiració.

S’aplica també per millorar la microcirculació sanguínia, per reduir els teixits grassos (mitjançant la ruptura de la membrana de la cèl·lula greixosa) i per rejoveniment cutani. En aquest últim cas, s’aconsegueix una oxigenació que millora notablement la fermesa de la pell. D’altra banda, en haver estat injectat el CO2, es provoca un efecte vasodilatador i un increment de l’oxigenació del teixit. Tot això repercuteix en un augment de la velocitat del flux sanguini i l’obertura de capil·lars que en condicions normals es trobarien tancats. També s’utilitza com a complement de la lipoescultura.

L’acció del CO2 provoca que l’organisme alliberi substàncies com ara la serotonina, la bradiquina, la histamina i catecolamines. Aquestes substàncies activen al seu torn els receptors beta-adrenèrgics, els quals estimulen la lipòlisi o destrucció de greix dels teixits adjacents.

La Carboxiterapia està indicada en casos de:

Cel·lulitis: L’aplicació subcutània de CO2 (carboxiteràpia) aconsegueix estimular el metabolisme, i d’aquesta manera s’augmenta la microcirculació i es disminueix l’acumulació de líquid. Es disminueix la lipòlisi i disminuïm la fibrosi. Aquest efecte provoca una reducció de la pell de taronja, disminució de volum i una millora en la pesadesa de les cames.

Flacciditat: El teixit millora en qualitat, aconseguint una pell més llisa i tersa. La pacient ha de realitzar diverses sessions per obtenir millores en la pell. Els resultats depenen de la qualitat de la pell, arribant a ser permanents en alguns casos i en altres s’han de repetir les sessions.

Regió periocular (Ulleres): L’ús de la carboxiteràpia a la zona de les ulleres aconsegueix aclarir la pell i millorar el seu aspecte, to de la pell i l’arruga fina també millora obtenint efecte tensor de les parpelles. Després de 5 tractaments les millores s’estabilitzen.

Estries: Amb la carboxiteràpia s’aconsegueix dissimular les estries ja que millora la microcirculació i afavoreix la producció i reorganització de les fibres de col·lagen.

Rejoveniment facial, corporal, mans: S’estimula la producció i reorganització de fibres de col·lagen i elastina, aconseguint una pell més fresca, renovada i un aspecte més jove i lluminós.

Cicatrius ocasionades per l’acne: En estimular la producció i reorganització de col·lagen, s’aconsegueix una millora de les cicatrius produïdes per l’acne, empelts de pell, fibrosis i adherències.

 

carboxiterapia capilar

CARBOXITERÀPIA CAPIL·LAR

La carboxiteràpia capil·lar és un tractament revolucionari per l’alopècia i la caiguda del cabell; consisteix en infiltracions subcutànies de diòxid de carboni que estimulen la circulació en el cuir cabellut millorant l’aportació de nutrients i oxigen per incrementar el creixement del cabell.

No només els homes pateixen d’alopècia; s’estima que sobre un 60% de les dones patiran caiguda del cabell durant la seva vida; però actualment comptem amb tècniques molt eficaces per combatre-la.

La caboxiterapia capil·lar provoca un efecte vasodilatador i un increment de l’oxigenació del teixit podent apreciar molt bons resultats en molt poc temps. El cabell es revitalitza detenint la seva caiguda i recobrant el seu color natural.

La Mesoteràpia capil·lar és un excel·lent tractament complementari juntament amb la carboxiteràpia per al tractament de l’alopècia.

A Clínica Ferran Solà realitzem el tractament amb un pla terapèutic d’acord a cada pacient.

El diòxid de carboni (CO2)

És la substància que s’injecta amb la carboxiteràpia; és un gas NO tòxic que s’elimina per via aèria. No produeix increment de la pressió arterial ni variacions en la pressió parcial d’oxigen i de CO2 a nivell sistemàtic. Des del punt d’injecció, el CO2 flueix fàcilment cap als teixits adjacents exercint la seva funció ajudat per un moviment de massatge manual que el distribueix i ho fa circular. El CO2, quan entra en contacte amb el greix es difon i va als glòbuls vermells a posar-se en contacte amb l’hemoglobina, cedeix l’oxigen als teixits millorant la circulació sanguínia.

Beneficis

 • Estimula el creixement i regeneració dels cabells
 • Incrementa la circulació sanguínia en el cuir cabellut
 • Regula la secreció sebàcia
 • Retorna la coloració normal al cabell.
 • El resultat obtingut amb l’ús del CO2 pot resumir-se en una acció revitalitzadora general del cabell, el qual afirma les seves arrels i incrementa el seu gruix, reduint-se la descamació, la seborrea i la calvície prematura.

Tractament

Durant la sessió, el pacient experimentarà un formigueig a la zona per difusió del CO2 i sensació de calor però en cap cas dolor.

Generalment el tractament consisteix en unes 4 sessions amb un interval d’un mes entre cadascuna.

Els primers resultats s’observen immediatament: la qualitat del teixit millora, la pell es torna més llisa i les zones afectades es tornen més primes.

Després del tractament no hi ha període de recuperació i el pacient pot reprendre el seu ritme de vida i activitats normals sense cap tipus de complicació.

Contraindicacions

No es recomana en pacients que pateixin qualsevol de les següents malalties o situacions:

 • Infart de miocardi agut o recent. Angina inestable.
 • Insuficiència cardíaca congestiva.
 • Hipertensió arterial severa.
 • Gangrena.
 • Infeccions localitzades.
 • Epilèpsia.
 • Insuficiència respiratòria.
 • Insuficiència renal.
 • Càncer actiu.
 • Embaràs.