Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Medicina Estètica Corporal

sublimlift lífting corporal

Sublimlift: efecte lifting corporal amb radiofreqüència i ultrasons

Sense necessitat de cirurgia, la tecnologia Sublimlift aconsegueix:

  • Tensat de la pell
  • Rejoveniment i millora de la qualitat de la pell
  • Remodelació de la silueta

Com funciona?

Sulbimlift empra l’energia de l’ultrasò per aixecar i tensar la pell i el múscul sense afectar la superfície dèrmica. Com a tractament facial no invasiu, s’obtenen resultats equiparables a un lífting corporal.

Quant dura una sessió de Sublimlift?

El temps de sessió varia en funció de la zona a tractar poden ser de 10 a 90 minuts. En fer la valoració, el seu metge l’informarà de la durada del seu tractament personalitzat.

Quan s’aprecien els resultats?

Els resultats s’aprecien immediatament, però els efectes més duradors apareixen a partir dels 45-60 dies de la sessió.

Quantes sessions són necessàries?

Les sessions varien d’1 a 3 depenent del cas i de les expectatives del pacient. Passats 60 dies, el metge recomanarà la conveniència de repetir el procediment.

Avantatges

  • Tècnica no invasiva, sense incisions ni anestèsia
  • La pell es manté intacta
  • La tècnica és selectiva, actua únicament a la zona tractada
  • Resultats excel·lents i progressius
  • Efecte tensor immediat

Toxina botulínica (Botox)

El Botox s’utilitza també per controlar la HIPERHIDROSI (sudoració excessiva) en aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus perquè actua per denervació farmacològica dels receptors en les glàndules sudorípares.
També resulta molt efectiu en el tractament del BRUXISME: quan una persona serra les dents (subjecta fortament les dents superiors i inferiors) o les fa grinyolar (lliscar o fregar les dents de darrere cap endavant unes sobre les altres).
Les persones poden estrènyer i cruixir les dents sense ser-ne conscients tant durant el dia com durant la nit, tot i que el bruxisme relacionat amb el son sovint és el problema més gran, ja que és més difícil de controlar. L’estrès durant el dia pot ser el desencadenant en moltes persones.
Serrar les dents pot exercir pressió sobre els músculs, teixits i altres estructures al voltant de la mandíbula causant problemes en l’articulació temporomandibular (ATM), desgastant les dents i arribant a ser tan sorollós a les nits com per molestar el son dels companys d’habitació.
El bruxisme no és un trastorn perillós, però pot causar lesions dentals permanents, mal molest a la mandíbula, mals de cap o mal d’orella.
Estudis recents van demostrar també un important efecte de la toxina botulínica en la MIGRANYA CRÒNICA. Actuant en la relaxació de diversos grups musculars que intervenen en el mecanisme del dolor migranyós s’aconsegueix disminuir la freqüència d’aparició dels episodis i la intensitat d’aquests.

 

medicina-estetica-corporal

Mesoteràpia corporal

La mesoteràpia corporal es realitza en zones de cel·lulitis, zones de cúmuls grassos, en extremitats inferiors amb mala circulació, zones amb flacciditat, etc.

S’injecten substàncies que poden ser homeopàtiques en forma de multipunció de manera molt superficial deixant petits dipòsits de producte que es difondran per la circulació superficial.

Els tractaments de mesoteràpia requereixen diverses sessions setmanals.

Radiofreqüència mèdica corporal

Dins de les tècniques més innovadores en medicina estètica corporal, a Clínica Ferran Solà podem ajudar-te amb els nostres tractaments de Radiofreqüència Mèdica Corporal. L’aplicació d’aquestes tècniques de radiofreqüència, juntament amb l’extensa experiència en aquest camp dels nostres professionals, aconsegueix resultats excel·lents de rejoveniment corporal.

Aquesta tecnologia permet regular i controlar els nivells de potència d’energia per aconseguir la retracció i el remodelat del teixit conjunt, portant a terme amb èxit protocols mèdics estètics corporals i aconseguint:

Reduir la cel·lulitis i allisar la “pell de taronja”.

Estirar la dermis profundament i regular la producció de col·lagen aportant fermesa a la pell i combatent eficaçment la flacciditat.

Millorar la microcirculació sanguínia, així com potenciar el drenatge limfàtic dels dipòsits grassos.

Potenciar la desintegració de les cèl·lules grasses i, per tant, la pèrdua de volum.

Eliminar els signes d’intervencions estètiques, com liposuccions.

Rejoveniment de mans

A Clínica Ferran Solà sabem que unes mans poc cuidades poden no ser el reflex de l’edat que tenim. Mans esquarterades, venes molt marcades, taques, deshidratació de la pell i més visibilitat de tendons i músculs fan que, de vegades, les mans ens delatin.

A la nostra clínica podem assessorar-te sobre quins tractaments poden ser els més adequats per millorar l’aspecte de les teves mans, com el farciment dels solcs a base d’un material de farciment injectat no permanent com l’àcid hialurònic o l’hidroxiapatita càlcica, amb la qual aconseguiríem més elasticitat i hidratació interna de la pell, així com retornar el volum perdut amb el pas dels anys, atenuant la visibilitat dels tendons i venes, o el IPL (Llum Polsada intensa) per a les taques, amb el qual tornaríem la coloració uniforme pel seu efecte “peeling”, a més de millorar la qualitat de la pell.

Lipoescultura sense cirurgia

Elimina el greix localitzat destruint els adipòcits de forma definitiva sense necessitat de passar pel quiròfan. El producte s’infiltra amb una agulla extrafina i a través d’una única punxada directament en el teixit adipós (tècnica anomenada intralipoteràpia) liqua l’adipòcit perquè els lípids s’eliminin de forma natural a través del sistema limfàtic. La seva aplicació és ambulatòria i no necessita anestèsia. Un cop finalitzat el tractament, és recomanable utilitzar mesures de compressió (mitges o faixa) durant els primers dies.

Per aconseguir uns resultats satisfactoris, i sempre depenent de cada persona i de la recomanació del metge, seran necessàries almenys 3 sessions amb 3-4 setmanes d’interval.

Els resultats es comencen a apreciar des de la primera sessió. La sessió dura aproximadament 30 minuts. No és un tractament d’aprimament que lluiti contra el sobrepès o l’obesitat, està especialment indicat per eliminar els cúmuls de greix. Les zones més comunes són l’abdomen, malucs, cuixa, esquena, genolls i braços.

Està contraindicada en cas d’embaràs o lactància, malalties infeccioses agudes o cròniques i en patologies greus com cardiopatia, nefropatia, hepatopatia i diabetis. Tampoc ha de ser usada en pacients amb històries clíniques de reaccions al·lèrgiques o anafilàctiques.