Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Medicina Estètica Facial

Alguns dels nostres serveis de Medicina Estètica Facial:

dermica pen

Dermica Pen

Dermicapen és un revolucionari dispositiu de micro-punció que estira, aixeca i rejoveneix la pell amb nombrosos beneficis:

 • Més segur i més eficaç en la perforació de la pell que els rodets d’aplicació d’agulles tradicionals.
 • Té un efecte superior sobre el col·lagen i l’elastina de rejoveniment.
 • Multi-velocitat i profunditat de l’agulla ajustable 0,5 mm a 2 mm major eficàcia
 • Tracta efectivament llocs difícils d’assolir i delicats.
 • Promou la curació de cicatrius i reproducció natural de col·lagen
 • Temps d’aplicació mínim.
 • La manera provada més natural per rejovenir visiblement la pell.
 • Utilitza les pròpies capacitats regeneratives naturals del cos.
 • Tensa, aixeca i rejoveneix la pell de forma visible.
 • Augmenta l’absorció de productes tòpics per a la pell.
 • Redueix l’aparença dels porus, línies fines i arrugues.
 • Redueix l’aparença de les cicatrius de l’acne i estries.
 • Resultats sense precedents sense temps de recuperació.

Dermicapen utilitza la tecnologia avançada d’oscil·lació vertical, amb puntes d’un sol ús icada cartutx amb 12 agulles que, sense dolor, penetren a la pell creant micro-canals. Això estimula les cèl·lules productores de col·lagen i permet que els ingredients actius dels productes tòpics penetrin més profundament en la pell per a un intens rejoveniment. La funció de vibració automatitzada permet fins a 1.300 micro-canals per segon i aquests canals poden transportar fins a 80% més de nutrients tòpics. Això permet el lliurament de substàncies actives de tractament per alimentar les cèl·lules subjacents. Aquest augment de l’absorció accelera més estimulació, reparació i resultats més ràpids. A diferència dels rodets dèrmics, Dermicapen causa molt menys mal i trauma a la pell. Els tractaments són molt més còmodes en comparació permetent un més segur i efectiu rejoveniment de la pell. Combinat amb les nostres línies de productes facials, ofereix una sensació d’hidratació instantània i plenitud de la pell.

 

medicina-estetica-facial

Farciment d’arrugues i línies d’expressió

L’acció d’una proteïna injectada en els músculs frontals, coarrugadors, etc. provoca la relaxació dels músculs tractats i, com a conseqüència, la disminució d’arrugues d’expressió. El tractament es realitza en una sessió i, en pocs dies (4-10), apareix un efecte que produeix una sensació de llum i relax a tota la cara. Els efectes no són permanents (duren 3-4 mesos) i es pot repetir el tractament cada 6 mesos. És ideal per tractar les arrugues del front, entrecella, potes de gall…

També s’utilitza també per controlar la HIPERHIDROSI (sudoració excessiva) en aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus perquè actua per denervació farmacològica dels receptors en les glàndules sudorípares.
També resulta molt efectiva en el tractament del BRUXISME: quan una persona serra les dents (subjecta fortament les dents superiors i inferiors) o les fa grinyolar (lliscar o fregar les dents de darrere cap endavant unes sobre les altres).
Les persones poden estrènyer i cruixir les dents sense ser-ne conscients tant durant el dia com durant la nit, tot i que el bruxisme relacionat amb el son sovint és el problema més gran, ja que és més difícil de controlar. L’estrès durant el dia pot ser el desencadenant en moltes persones.
Serrar les dents pot exercir pressió sobre els músculs, teixits i altres estructures al voltant de la mandíbula causant problemes en l’articulació temporomandibular (ATM), desgantant les dents i arribant a ser tan sorollós a les nits com per molestar el son dels companys d’habitació.
El bruxisme no és un trastorn perillós, però pot causar lesions dentals permanents, mal molest a la mandíbula, mals de cap o mal d’orella.
Estudis recents van demostrar també un important efecte en la MIGRANYA CRÒNICA. Actuant en la relaxació de diversos grups musculars que intervenen en el mecanisme del dolor migranyós s’aconsegueix disminuir la freqüència d’aparició dels episodis i la intensitat d’aquests.

Augment de llavis

El tractament dels llavis pot fer-se per augmentar el volum o per remarcar el perfil fent els llavis més visibles o fins i tot per disminuir les arrugues peribucals. Tractar els llavis també rejoveneix la cara, fa la boca més sensual i suavitza els trets. Amb anestèsia local, s’injecta material biocompatible específic per llavis per obtenir la finor ideal de la mucosa labial.

Peeling Químic Mèdic

Realitzem peelings superficials i mitjos, el peeling consisteix en l’aplicació de productes químics que provoquen una descamació superficial o mitja depenent del producte i del nombre de capes d’aplicació. Es tracta d’un tractament que millora la qualitat de la pell aconseguint un aspecte més jove. Els peelings de repetició en uns mesos o en diversos anys aconsegueixen un efecte lífting, tensor, amb disminució de la profunditat de les arrugues, més lluminositat a la cara, color rosat i més homogeni i reducció de les marques d’acne. També hi ha peelings específics per a tractament de taques.

Rejoveniment facial

Tractament global de tota la cara, coll i escot per recuperar l’aspecte de la pell, disminuir les arrugues d’expressió i les arrugues gravitacionals, així com recuperar els volums en mentó, temples, galtes, llavis, lòbuls de les orelles, etc. S’utilitzen les tècniques de peeling o làser per millorar la qualitat de la pell i es fa una hidratació interna, redensificació i revitalització mitjançant àcid hialurònic i vitamines. La recuperació de volums s’aconsegueix amb àcid hialurònic, hidroxiapatita cálcia o policriamida i la fermesa de l’oval de la cara amb àcid polilàctic o hidroxiapatita. Aquests tractaments es realitzen amb agulla fina o cànules (aquestes són menys doloroses) i prèviament s’aplica crema anestèsica. Es programen els tractaments anuals per manteniment del resultat.

Mesoteràpia facial

S’injecten substàncies que poden ser homeopàtiques en forma de multipunció de manera molt superficial deixant petits dipòsits de producte que es difondran per la circulació superficial a les zones que estem tractant. En el cas de la mesoteràpia facial, s’injecten vitamines i àcid hialurònic en multipunció després d’aplicar una mascareta amb crema anestèsica. El tractament també es pot fer en mans, coll i escot i els resultats són visibles en 2-3 dies. Els tractaments de mesoteràpia requereixen diverses sessions.

Radiofreqüència mèdica facial

Dins de les tècniques més innovadores en medicina estètica corporal, a Clínica Ferran Solà comptem amb la Radiofreqüència Mèdica Facial. L’aplicació de les nostres tècniques de radiofreqüència, juntament amb l’extensa experiència en aquest camp dels nostres excel·lents professionals, ens proporciona resultats excel·lents com l’efecte lífting o de rejoveniment facial. Aquesta tecnologia permet regular i controlar els nivells de potència d’energia per aconseguir la retracció i el remodelat del teixit conjunt aconseguint l’estirament dèrmic profund; i no només regula la producció de col·lagen, sinó que també aporta fermesa a la pell i combat eficaçment la flacciditat i elimina els signes d’intervencions estètiques.

Lifting sense cirurgia

Cada vegada més, les pacients busquen procediments menys invasius però alhora eficaços i versàtils, per això a Clínica Ferran Solà volem descriure el lífting sense cirurgia com una alternativa que compleix les característiques de naturalitat, durada en el temps i fins i tot prevenció d’un envelliment poc harmònic. En essència, és un conjunt de tècniques sense cirurgia i sense anestèsia general o sedació, de manera que no és necessari un quiròfan gran, que aplicades d’una manera equilibrada sobre el rostre d’una pacient, tracten d’aconseguir una millora harmònica, natural i estable en el temps del procés d’envelliment facial natural. No hi ha una tècnica en concret que pugui definir aquest concepte, però podem parlar de Fils Tensors, Làser sense Cirurgia i altres, fins i tot de tècniques de massatge assistit amb aparells com la radiofreqüència facial, sense oblidar i els farcits d’Àcid Hialurònic o altres implants.

Tractaments per a l’acne

Per combatre l’acne, combinem tractaments d’higiene facial, consells alimentaris, medicació, peelings mitjans o profunds… depenent de cada pacient.