Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Altres

altres tractaments de medicina estètica

Altres tractaments de Medicina Estètica que oferim a la Clínica Ferran Solà:

Rejoveniment facial

Tractament global de tota la cara, coll i escot per recuperar l’aspecte de la pell, disminuir les arrugues d’expressió i les arrugues gravitacionals, així com recuperar els volums en mentó, temples, galtes, llavis, lòbuls de les orelles, etc. S’utilitzen les tècniques de peeling o làser per millorar la qualitat de la pell i es fa una hidratació interna, redensificació i revitalització mitjançant àcid hialurònic i vitamines. La recuperació de volums s’aconsegueix amb àcid hialurònic, hidroxiapatita cálcia o policriamida i la fermesa de l’oval de la cara amb àcid polilàctic o hidroxiapatita. Aquests tractaments es realitzen amb agulla fina o cànules (aquestes són menys doloroses) i prèviament s’aplica crema anestèsica. Es programen els tractaments anuals per manteniment del resultat.

Mesoteràpia facial

S’injecten substàncies que poden ser homeopàtiques en forma de multipunció de manera molt superficial deixant petits dipòsits de producte que es difondran per la circulació superficial a les zones que estem tractant. En el cas de la mesoteràpia facial, s’injecten vitamines i àcid hialurònic en multipunció després d’aplicar una mascareta amb crema anestèsica. El tractament també es pot fer en mans, coll i escot i els resultats són visibles en 2-3 dies. Els tractaments de mesoteràpia requereixen diverses sessions.

Radiofreqüència mèdica facial

Dins de les tècniques més innovadores en medicina estètica corporal, a Clínica Ferran Solà comptem amb la Radiofreqüència Mèdica Facial. L’aplicació de les nostres tècniques de radiofreqüència, juntament amb l’extensa experiència en aquest camp dels nostres excel·lents professionals, ens proporciona resultats excel·lents com l’efecte lífting o de rejoveniment facial. Aquesta tecnologia permet regular i controlar els nivells de potència d’energia per aconseguir la retracció i el remodelat del teixit conjunt aconseguint l’estirament dèrmic profund; i no només regula la producció de col·lagen, sinó que també aporta fermesa a la pell i combat eficaçment la flacciditat i elimina els signes d’intervencions estètiques.

Lifting sense cirurgia

Cada vegada més, les pacients busquen procediments menys invasius però alhora eficaços i versàtils, per això a Clínica Ferran Solà volem descriure el lífting sense cirurgia com una alternativa que compleix les característiques de naturalitat, durada en el temps i fins i tot prevenció d’un envelliment poc harmònic. En essència, és un conjunt de tècniques sense cirurgia i sense anestèsia general o sedació, de manera que no és necessari un quiròfan gran, que aplicades d’una manera equilibrada sobre el rostre d’una pacient, tracten d’aconseguir una millora harmònica, natural i estable en el temps del procés d’envelliment facial natural. No hi ha una tècnica en concret que pugui definir aquest concepte, però podem parlar de Fils Tensors, Làser sense Cirurgia i altres, fins i tot de tècniques de massatge assistit amb aparells com la radiofreqüència facial, sense oblidar els farciments d’Àcid Hialurònic o altres implants.

Tractaments per a l’acne

Per combatre l’acne, combinem tractaments d’higiene facial, consells alimentaris, medicació, peelings mitjans o profunds… depenent de cada pacient.

Mesoteràpia corporal

La mesoteràpia corporal es realitza en zones de cel·lulitis, zones de cúmuls grassos, en extremitats inferiors amb mala circulació, zones amb flacciditat, etc.

S’injecten substàncies que poden ser homeopàtiques en forma de multipunció de manera molt superficial deixant petits dipòsits de producte que es difondran per la circulació superficial.

Els tractaments de mesoteràpia requereixen diverses sessions setmanals.

Radiofreqüència mèdica corporal

Dins de les tècniques més innovadores en medicina estètica corporal, a Clínica Ferran Solà podem ajudar-te amb els nostres tractaments de Radiofreqüència Mèdica Corporal. L’aplicació d’aquestes tècniques de radiofreqüència, juntament amb l’extensa experiència en aquest camp dels nostres professionals, aconsegueix resultats excel·lents de rejoveniment corporal.

Aquesta tecnologia permet regular i controlar els nivells de potència d’energia per aconseguir la retracció i el remodelat del teixit conjunt, portant a terme amb èxit protocols mèdics estètics corporals i aconseguint:

Reduir la cel·lulitis i allisar la “pell de taronja”.

Estirar la dermis profundament i regular la producció de col·lagen aportant fermesa a la pell i combatent eficaçment la flacciditat.

Millorar la microcirculació sanguínia, així com potenciar el drenatge limfàtic dels dipòsits grassos.

Potenciar la desintegració de les cèl·lules grasses i, per tant, la pèrdua de volum.

Eliminar els signes d’intervencions estètiques, com liposuccions.

Rejoveniment de mans

A Clínica Ferran Solà sabem que unes mans poc cuidades poden no ser el reflex de l’edat que tenim. Mans esquarterades, venes molt marcades, taques, deshidratació de la pell i més visibilitat de tendons i músculs fan que, de vegades, les mans ens delatin.

A la nostra clínica podem assessorar-te sobre quins tractaments poden ser els més adequats per millorar l’aspecte de les teves mans, com el farciment dels solcs a base d’un material de farciment injectat no permanent com l’àcid hialurònic o l’hidroxiapatita càlcica, amb la qual aconseguiríem més elasticitat i hidratació interna de la pell, així com retornar el volum perdut amb el pas dels anys, atenuant la visibilitat dels tendons i venes, o el IPL (Llum Polsada intensa) per a les taques, amb el qual tornaríem la coloració uniforme pel seu efecte “peeling”, a més de millorar la qualitat de la pell.

Lipoescultura sense cirurgia

Elimina el greix localitzat destruint els adipòcits de forma definitiva sense necessitat de passar pel quiròfan. El producte s’infiltra amb una agulla extrafina i a través d’una única punxada directament en el teixit adipós (tècnica anomenada intralipoteràpia) liqua l’adipòcit perquè els lípids s’eliminin de forma natural a través del sistema limfàtic. La seva aplicació és ambulatòria i no necessita anestèsia. Un cop finalitzat el tractament, és recomanable utilitzar mesures de compressió (mitges o faixa) durant els primers dies.

Per aconseguir uns resultats satisfactoris, i sempre depenent de cada persona i de la recomanació del metge, seran necessàries almenys 3 sessions amb 3-4 setmanes d’interval.

Els resultats es comencen a apreciar des de la primera sessió. La sessió dura aproximadament 30 minuts. No és un tractament d’aprimament que lluiti contra el sobrepès o l’obesitat, està especialment indicat per eliminar els cúmuls de greix. Les zones més comunes són l’abdomen, malucs, cuixa, esquena, genolls i braços.

Està contraindicada en cas d’embaràs o lactància, malalties infeccioses agudes o cròniques i en patologies greus com cardiopatia, nefropatia, hepatopatia i diabetis. Tampoc ha de ser usada en pacients amb històries clíniques de reaccions al·lèrgiques o anafilàctiques.