Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

BB GLOW

bb glow

Efecte flaix durador. Perfecte per a qualsevol esdeveniment!

BB GLOW, pell perfecta durant un any sencer

Et maquilles cada dia o molt sovint? No pots sortir de casa sense corrector? Vols tenir el rostre perfecte sense haver-te de maquillar? A la Clínica Ferran Solà estem a l’avantguarda en medicina estètica i et portem des de Corea el revolucionari tractament BB Glow perquè puguis estar impecable les 24 hores del dia.

I és que BB Glow aconsegueix un efecte de pell de porcellana com acabada de maquillar però amb efecte durador; no és un maquillatge semipermanent ni un “efecte flaix” per aplicar en moments concrets, sinó un tractament de medicina estètica amb components d’alta cosmètica que arriba a durar tot un any.

En què consisteix el tractament amb BB-Glow?

Amb la tecnologia microneedling, introduïm el producte amb àcid hialurònic, pèptids de darrera generació, vitamines… El microneedling és una teràpia no invasiva d’inducció que s’està revelant com una de les tècniques antiaging més efectives i que consisteix en micropuncions a la pell perquè els productes penetrin d’una manera més efectiva en les capes més profundes.

Com funciona?

BB Glow no tapa imperfeccions sinó que aconsegueix difuminar i eliminar aquestes imperfeccions progressivament. Els resultats es poden apreciar des de la primera sessió però el seu efecte és acumulatiu, de manera que amb el pas dels dies anirem notant la millora de la salut i l’aparença de la nostra pell.

Quantes sessions fan falta i en què consisteixen?

Tot i que els resultats es poden veure de forma immediata, el nombre de sessions variarà segons les necessitats de la pell; normalment són entre 3 i 5 sessions, amb un interval de 15 dies entre cadascuna. I si podem fer una sessió de recordatori cada tres mesos, millor, doncs així allarguem els efectes en el temps.

El tractament dura aproximadament una hora; es desmaquilla, es neteja i s’exfolia la pell; llavors s’aplica un tractament específic en funció del que s’hagi de tractar (despigmentant per a taques, lífting per a arrugues i flaccidesa, revitalitzant per a pells apagades…) i tot seguit s’apliquen els vials de BB Glow. Per acabar, posarem una crema segelladora d’alta cosmètica.

Resultats

• Difumina les taques de la pell, també les produïdes pels raigs UVA.
• Redueix les ulleres de forma considerable.
• Disminueix la presència d’arrugues.
• Aporta lluminositat.
• Ajuda a difuminar les cicatrius d’acne.
• Hidrata la pell en profunditat aconseguint un aspecte més saludable.
• Deixa més homogeni el to de la pell.

 

Evita maquillar-te cada dia gràcies a BB Glow! Reserva cita i gaudeix d’un mètode revolucionari que t’ajudarà a tenir la pell perfecta de forma molt duradora.