Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Botox

botox

PROMOCIÓ: BOTOX + VITAMINES

330€ fins al 30 de juny

Prepara la teva pell per a l’estiu!

Farciment d’arrugues i línies d’expressió (BOTOX)

La toxina botulínica tipus A (Botox) és un tractament per disminuir les arrugues d’expressió. L’acció d’aquesta proteïna injectada en els músculs frontals, coarrugadors, etc. provoca la relaxació dels músculs tractats i, com a conseqüència, la disminució d’arrugues d’expressió. El tractament es realitza en una sessió i, en pocs dies (4-10), apareix un efecte que produeix una sensació de llum i relax a tota la cara. Els efectes no són permanents (duren 3-4 mesos) i es pot repetir el tractament cada 6 mesos. És ideal per tractar les arrugues del front, entrecella, potes de gall…

El Botox s’utilitza també per controlar la HIPERHIDROSI (sudoració excessiva) en aixelles, palmells de les mans i plantes dels peus perquè actua per denervació farmacològica dels receptors en les glàndules sudorípares.

També resulta molt efectiu en el tractament del BRUXISME: quan una persona serra les dents (subjecta fortament les dents superiors i inferiors) o les fa grinyolar (lliscar o fregar les dents de darrere cap endavant unes sobre les altres).

Les persones poden estrènyer i cruixir les dents sense ser-ne conscients tant durant el dia com durant la nit, tot i que el bruxisme relacionat amb el son sovint és el problema més gran, ja que és més difícil de controlar. L’estrès durant el dia pot ser el desencadenant en moltes persones.

Serrar les dents pot exercir pressió sobre els músculs, teixits i altres estructures al voltant de la mandíbula causant problemes en l’articulació temporomandibular (ATM), desgantant les dents i arribant a ser tan sorollós a les nits com per molestar el son dels companys d’habitació.

El bruxisme no és un trastorn perillós, però pot causar lesions dentals permanents, mal molest a la mandíbula, mals de cap o mal d’orella.

Estudis recents van demostrar també un important efecte de la toxina botulínica en la MIGRANYA CRÒNICA. Actuant en la relaxació de diversos grups musculars que intervenen en el mecanisme del dolor migranyós s’aconsegueix disminuir la freqüència d’aparició dels episodis i la intensitat d’aquests.