Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Fils corporals

fils corporals

Què són i per a què s’utilitzen?

Es tracta d’un mètode LÍFTING revolucionari consistent en la implantació múltiple de mini-fils de Polidioxanona (PDO) que formen una xarxa que sustenta els teixits. Aquests fils reabsorbibles aconsegueixen un efecte lífting immediat i combaten la flacciditat corporal des de dins afavorint la producció de col·lagen i rejovenint la pell de cuixes, braços, glutis… sense necessitat de cirurgia.

En què consisteix el tractament?

Els fils tensors s’insereixen sota la dermis mitjançant unes petites agulles; el tractament és ambulatori, només necessita anestèsia tòpica local en alguns casos però sense hospitalització.

La durada de la sessió és de 30 a 60 minuts i la reincorporació del pacient a la seva vida quotidiana és pràcticament immediata.

Resultats

El tibat de la pell s’aprecia de forma immediata després del tractament però, a més, els resultats són progressius, ja que l’augment de la producció de col·lagen i elastina i, per tant, la millora de les arrugues i plecs es va apreciant durant els dies i mesos següents. La pell adquireix més elasticitat i lluminositat.

Els efectes reals comencen a ser visibles a partir de la tercera setmana però el punt de màxim efecte s’aconsegueix al cap de 2 o 3 mesos.

Es produeix també una millora en la circulació sanguínia i en els canals limfàtics que es reflecteix en una millor complexió i textura de la pell, donant-li un aspecte més descansat. L’activació dels canals sanguinis i limfàtics ajuda, a més, a mobilitzar i eliminar els dipòsits de greix.

Els fils tenen també un efecte beneficiós en diferents problemes cutanis com èczemes, pells atòpiques, acné, etc. perquè estimulen la funció immune i milloren la curació natural.

Aquests fils es reabsorveixen als 6-8 mesos; durant aquest temps estimulen l’acció dels fibroblasts, augmentant la producció de col·lagen i elastina de manera que els efectes es prolonguen en el temps un cop desapareguts els fils.

Avantatges

  • Lifting NO QUIRÚRGIC
  • Procés ambulatori, sense hospitalització.
  • Sense problemes de rebuig ni efectes secundaris greus.
  • Procediment senzill i ràpid.
  • Alt grau de satisfacció dels pacients.
  • Es pot combinar i/o complementar-se amb altres tècniques de medicina estètica.
  • No és un procediment agressiu.
  • No té reaccions adverses.
  • El pacient torna a la seva vida cotidina immediatament.