Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Fils facials

fils facials

Els fils facials són un tractament mínimament invasiu, no quirúrgic, per aixecar la pell.

L’àcid polilàctic (PLA), el component principal dels fils, és un polímer ben conegut que ha estat utilitzat durant molts anys en gran nombre d’aplicacions biomèdiques i farmacèutiques. Va ser desenvolupat pels científics als EUA utilitzant l’experiència quirúrgica reconstructiva i estètica.

La sutura actua com a bastida sota la superfície de la pell per aixecar la flacciditat dels teixits tous. Els cons sostenen els fils al seu lloc i, amb el temps, estimulen la producció de col·lagen per reemplaçar el volum facial empobrit, que disminueix amb l’edat.

Avantatges

  • Efecte lífting immediat
  • Restauració progressiva del propi col·lagen perdut del cos
  • Material totalment reabsorbible
  • Tècnica no quirúrgica

Com funcionen?

Un tractament, dues accions:

  • Elevació d’efecte immediat.
  • Regenerador per obtenir resultats graduals i d’aspecte natural. Amb el temps, els fils estimulen la regeneració del col·lagen perdut per tornar la definició juvenil i restaurar el volum. El resultat és una cara matisada, suau i natural.

Quin és el procés?

S’aplica anestèsia local a la cara i un metge especialitzat insereix els fils sota la pell amb una agulla fina. Després es fa una lleugera pressió sobre l’àrea tractada per remodelar la superfície de la pell i aconseguir l’elevació immediata.

El tractament amb fils només pot ser realitzat per un metge especialitzat.

És un tractament únic que es pot dur a terme en diferents àrees de la cara amb resultats duradors.

Qui es pot sotmetre a tractament?

A partir dels 40 anys perdem l’1% de col·lagen d’un any. Aquest volum cada vegada menor fa que la pell que el recobreix es torni flàccida i s’inclini cap avall. Si vostè pot aixecar la seva pell un centímetre cap amunt amb els dits, pot ser adequat per al tractament amb fils tensors.

Els nostres especialistes en fils tensors faran una valoració i li diran si el tractament pot ser adequat per a vostè.