Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Mesoteràpia flaix per brillar aquest Nadal

|

mesoteràpia flaix
Si vols donar lluminositat a la teva cara, hidratar la pell i nodrir-la des de dins, la mesoteràpia flaix que t’oferim per aquestes festes és ideal. Es tracta d’un procediment simple i econòmic, a més de molt segur i eficaç.

La mesoteràpia flaix facial és un tractament que s’aplica mitjançant microinjeccions per a la prevenció de l’envelliment facial, per millorar les arrugues i la flacciditat, i per aconseguir la revitalització global del cutis.

La nostra especialista en Medicina Estética, la Dra. Rafaela Vidal, injecta vitamines, àcid hialurònic, oligolelements… en forma de multipunció, de manera molt superficial i sense pràcticament deixar marca. Aquests petits dipòsits de producte es difondran per la circulació superficial a tot el rostre aportant llum i aconseguint un efecte de rejoveniment.

Aquest efecte es podria comparar al que s’aconseguiria combinant la millor crema hidratant amb la millor crema nutritiva, considerant que per via tòpica (aplicada sobre la pell) la penetració dels principis actius és mínima però amb la injecció penetra el cent per cent del producte, multiplicant el resultat.

Si vols brillar aquest Nadal… informa’t sobre la mesoteràpia flaix i sobre tots els tractaments que tenim per a tu!