Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Nova línia cosmètica amb fórmules millorades

|

cosmètica

A la Clínica Ferran Solà, hem renovat la nostra línia de cosmètica pròpia millorant les nostres fórmules per adequar-nos a les teves demandes. Les nostres cremes estan especialment recomanades per a després de tractaments de Medicina Estètica i en post-operatoris. Disposem de tres productes per a tot tipus de pells, els trobareu als nostres centres de Lleida i Tarragona.

CÈL·LULES MARE

Crema amb cèl·lules mare de poma liposomades que estimula el procés de renovació cel·lular de l’epidermis i disminueix la profunditat de les arrugues.

Combat l’envelliment cronològic de les cèl·lules essencials de la pell, protegint i augmentant la seva longevitat. Amb filtre solar per a la protecció contra els raigs UV.

REGENERACIÓ INTENSA

Crema regeneradora intensa amb una potent acció hidratant. Conté col·lagen marí que potencia la flexibilitat, elasticitat i tonicitat. Recupera la lluminositat del cutis i és molt útil en el tractament de pells sensibles i/o seques. Suavitza la pell, conferint-li un tacte més sedós.

SERUM AMB VITAMINA C

La Vitamina C és un potent antioxidant biològic i natural, que aporta a la pell lluminositat i finor, alhora que la protegeix i activa la síntesi de col·lagen.

 

Alta cosmètica pensada per a tu!