Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Pacient curada de càncer de mama agraeix la nostra feina. Gràcies Teresa

|

pacient càncer de mama

L’equip de la Clínica Ferran Solà, i en especial el doctor Solà, volem agrair a la Teresa Subirà, pacient nostra, aquest testimoni que ens ha enviat i que ens ha emocionat molt. Som conscients que tenir un càncer de mama és molt dur tant per qui el pateix com per la seva família i comptar amb un equip mèdic amb qui es pugui confiar plenament és primordial. Nosaltres ens esforcem al màxim perquè les nostres pacients se sentin enteses i acompanyades i aquestes mostres d’agraïment ens satisfan molt i ens encoratgen a continuar treballant com ho fem.

Compartim amb vosaltres l’escrit de la Teresa, esperem que us emocioni tant com a nosaltres. Gràcies Teresa!

“Volia deixar constància del meu testimoni agraint tot el que el Dr. Ferran Solà i el seu equip han fet per mi.
El meu nom és Teresa Subirà i tinc 50 anys. L’agost del 2015 em van diagnosticar un càncer de mama. En el meu cas es va considerar començar el tractament de quimioteràpia i, en finalitzar-lo, fer una mastectomia. Em van operar a la clínica Quirón de Barcelona on la meva ginecòloga de sempre va dur a terme l’operació practicant la mastectomia seguida d’una reconstrucció immediata realitzada pel cirurgià plàstic que em varen assignar.
Després del trauma que havia suposat passar per un tractament tan sever de quimioteràpia amb conseqüències devastadores en el meu cos, el qual sempre va reaccionar de manera molt sensible als fàrmacs, només desitjava poder tornar a fer una vida amb plena normalitat.
He de confessar que tot i que el més important en aquell moment no era veure’m físicament bé sinó deixar de patir per tant dolor físic, em preocupava el fet de saber com quedarien els meus pits després. Volia veure’m bé i recuperar la seguretat en mi mateixa.
El tracte amb el cirurgià estètic que va dur a terme la reconstrucció no va ser del tot lleial, em vaig sentir utilitzada en un moment de desesperació i afligiment i no vaig rebre cap mostra d’empatia. El tracte humà, tan important en aquests casos, va deixar molt a desitjar.
El resultat de l’operació a nivell estètic no va ser gaire satisfactori, hi havia una asimetria important entre els dos pits.
Aleshores, i encara pendent de finalitzar el resultat, vaig decidir buscar un nou cirurgià que pogués valorar objectivament el que m’havien fet i mirar de millorar-ho en la mesura que fos possible.
Vaig demanar consell i em van recomanar la Clínica Ferran Solà.
El primer que em va sorprendre va ser el tracte humà, comprensiu i proper que em van mostrar des del principi el Dr. Ferran Solà i la Gemma. Em van saber escoltar i van empatitzar amb el meu malestar i jo vaig em vaig sentir acollida i en bones mans. En cap moment va dir que arreglar el que m’havien fet fos fàcil, sinó ben al contrari, no podia garantir un èxit total però faria el possible per millorar-ho.
I així, ara farà ja sis mesos, el Dr. Ferran Solà em va fer una nova reconstrucció. El resultat ha estat més que satisfactori i puc dir que em torno a sentir segura amb el meu cos sense necessitat d’amagar els meus pits.
Voldria remarcar que el que ha fet el Dr. Solà no ha estat gens fàcil i, si no hagués estat per la seva alta professionalitat i precisió, no hagués pogut millorar el que ja estava espatllat.
Gràcies un cop més per fer que dones que hem passat per un sofriment tan gran puguem tornar a somriure i, sobretot, gràcies per la sinceritat i tracte personal que m’heu ofert en tot moment.”

Teresa Subirà Forcada