Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Profhilo: un nou descobriment per a la teva pell

|

profhilo

A la Clínica Ferran Solà, seguint la nostra màxima d’estar sempre al dia en l’ús de les tècniques més pioneres, apostem per Profhilo i la intradermoterapia: la infiltració de vitamines a nivell intradèrmic, és a dir, a molta més profunditat que amb una mesoteràpia convencional, que actua a un nivell més superficial. Així aconseguim una millor penetració i una major absorció dels principis antiaging.

Però, a més, fem servir el millor producte que existeix actualment: Profhilo.

Què és?

Profhilo és un àcid hialurònic de grau ultrapur produït mitjançant un procés de biofermentació patentat que té el nivell mundial de qualitat molt alta en puresa, seguretat i en la seva alta resistència als processos de producció tèrmica.

Amb aquest tractament s’aconsegueix el retensat d’estructures cutànies mitjançant l’estímul de producció de noves fibres de col·lagen. S’utilitza l’acció sinèrgica de diferents principis actius amb l’objectiu de retornar la densitat, elasticitat i fermesa a les estructures dèrmiques.

La combinació de la millor tècnica amb el millor producte deriva en uns resultats immillorables. Els nostres experts en medicina estètica estan altament satisfets amb els resultats i encara més els nostres pacients, que veuen com el seu rostre recupera la joventut.

Profhilo s’usa per combatre l’envelliment facial mitjançant BIO-REMODELACIÓ o revertiment dels efectes de la laxitud cutània.

No hem d’oblidar que la prevenció és fonamental, per això hem de cuidar i començar amb els tractaments abans que els signes d’envelliment apareguin.

La bio-remodelació de la laxitud de la pell s’obté gràcies a les característiques úniques de Profhilo i en només dues sessions, espaiades un mes una de l’altra, utilitzant només 5 punts d’entrada per cada costat de la cara. Aquests 5 punts assenyalen 5 àrees anatòmicament receptives del rostre on hi ha absència de grans vasos i ramificacions nervioses. Així, es redueixen al mínim els riscos d’hematomes i molèsties, i es maximitza la difusió del producte en les àrees malar i submalar.

Com actua

  • Acció hidratant i estimulant.
  • Acció bastida (suport) a la dermis.

Indicacions

  • Recomanat per a pells apagades, que hagin perdut tonicitat, elasticitat, hidratació, pells fines, fotoenvellides
  • Aporta volum als teixits i redibuixa el contorn facial
  • Millora la flacciditat de cara, coll i escot
  • Elimina petites arrugues d’expressió, allisant la pell.

Avantatges

  • Fem servir la tècnica dels 5 punts, de manera que no són necessàries gaires micropunxades, com en el cas de la mesoteràpia convencional, així disminueix la probabilitat d’hematomes.
  • És un tractament indolor que s’aplica amb crema anestèsica o anestèsic local per evitar possibles molèsties.
  • Resultats visibles des de la primera sessió: la pell recobra la lluminositat i fermesa perdudes aconseguint un aspecte molt saludable visible als 3 o 4 dies d’haver relitzat el tractament.

Protocol

Es recomanen dues sessions en un interval d’un mes. Segons el nivell d’envelliment, es farà un manteniment als dos mesos. S’aconsella repetir el cicle 2 cops l’any.