Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Radiance DNA, preserva la joventut de les teves cèl·lules!

|

radiance dna

Radiance DNA: línia d’acció global antiedat dissenyada per combatre les alteracions estètiques característiques de l’envelliment avançat. Protegeix i repara l’ADN cel·lular evitant futures lesions i frenant l’envelliment prematur.

L’ADN és el codi on resideix tota la informació necessària perquè les nostres cèl·lules es desenvolupin de forma correcta en el temps. En una situació òptima, les cèl·lules mantenen un perfecte equilibri entre els períodes d’activitat i restauració, i això els permet recuperar-se de les agressions exteriors i mantenir les seves funcions metabòliques en perfectes condicions. No obstant això, el pas del temps, l’estrès oxidatiu i les agressions mediambientals, especialment raigs solars i radicals lliures, debiliten els mecanismes interns de la pell, lesionant l’ADN i desequilibrant l’expressió d’alguns gens, essencials en la lluita contra l’envelliment cutani.

Randiance ADN de mesoestetic…

  • Repara i protegeix la integritat del genoma de la pell. Estimula l’activitat dels gens responsables de la reparació de l’ADN i evita futures lesions, frenant l’envelliment prematur. Permet que els gens involucrats en restaurar els danys causats en la doble hèlix d’ADN coordinin de forma eficaç el metabolisme cel·lular. Així, redueix el dany produït per les radiacions UV i millora la qualitat dels teixits i la seva aparença, prevenint l’aparició d’arrugues.
  • Estén la vitalitat i longevitat cel·lular: Reactiva la regeneració i renovació cel·lular en la capa basal de l’epidermis, portant a terme una major producció de queratinòcits. El teixit epidèrmic es torna més gruixut, dens i resistent enfront de les agressions externes.
  • Acció antioxidant: Neutralitza els radicals lliures contribuint a millorar la capacitat d’autodefensa de la pell i retardant el procés d’envelliment cutani
  • Reforça la matriu extra cel·lular: Restaura la unió dermoepidèrmica i estimula els fibroblasts aconseguint un increment en qualitat i quantitat de col·lagen i elastina. La pell recupera elasticitat i fermesa, l’oval facial es redibuixa i les arrugues profundes i línies d’expressió es redueixen considerablement.

Estudis in vitro demostren que la unió de substàncies actives de Radiance DNA estimula la proliferació de fibroblasts.

La línia Radiance DNA té crema de dia, de nit, contorn d’ulls, sèrum, elixir i crema de mans i pots trobar tota la gamma a la Clínica Ferran Solà.