Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Redensity II: adéu a les ulleres

|

ulleres

Les ulleres estan associades al cansament, a alguna malaltia o preocupació i altres vegades són permanents i la seva aparició es per causes genètiques o pel pas del temps. Amb el transcurs del temps la pell de la ullera es fa més fina i perd elasticitat i els músculs palpebrals disminueixen la seva força i tonicitat. Aquest procés d’envelliment dóna lloc a un augment en el solc, buit i plecs de la parpella. Encara que, com hem dit, també apareixen en cares joves ja que és hereditari. Corregint les ulleres rejovenim la mirada i eliminem els signes de fatiga o tristesa que proporcionen a la cara.

Redensity II Eyes és un nou producte desenvolupat per eliminar i farcir les ulleres i millorar el to i la qualitat de la pell de la zona infrapalpebral.

Aquest gel d’àcid hialurònic conté una innovadora fórmula a força de 8 aminoàcids, 3 antioxidants i vitamina B encapsulada per tractar i omplir la zona de les ulleres de forma natural i duradora, a més de redensificar la pell de la zona periocular. Aquesta composició patentada incorpora anestèsia amb lidocaïna al 3% perquè el tractament sigui més confortable per al pacient.

Es tracta d’un producte natural, biodegradable i reabsorbible que omple, aporta hidratació, elasticitat i fermesa a la pell; després dels assajos clínics realitzats fins a la data, ha demostrat una gran eficàcia i una seguretat excel·lent en els pacients.

A qui va dirigit aquest tractament?

El tractament de la zona periocular es tracta tant en homes com dones, en pacients joves, de mitjana edat i d’edat avançada. Moltes vegades les ulleres són una herència genètica i apareixen relativament aviat. En alguns casos els pacients són joves que no mostren arrugues, però tenen la zona enfonsada, o altres pacients que han estat sotmesos a tractaments d’acne juvenil que han utilitzat cremes molt agressives, molt absorbents, molt astringents, i tenen la zona periocular molt envellida. De vegades els pacients presenten la zona de la ullera enfosquida.

Els pacients tractats fins al moment estan satisfets amb Redensity perquè s’aconsegueixen uns resultats naturals, immediats, sense efectes secundaris i permet la incorporació a la vida social i laboral de forma immediata.

Durada del tractament

La durada del producte estimada en estudis clínics és d’1 any. La zona de la ullera és pobra en hialuronidosa, enzim encarregat de degradar l’AH, per això els tractaments en aquesta zona obtenen més durada.