Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Rejoveniment coll, escot i mans amb fils PDO

|

fils PDO

El coll, l’escot i les mans són zones del cos molt exposades, que acostumem a portar descobertes i a les quals no prestem tanta atenció com a la cara. Ara, amb els fils PDO, podem retornar-los la joventut.

La cosmètica sempre ha donat molta importància al rostre i tenim molta consciència que aquest s’ha de cuidar, però també hem de tenir cura de l’escot, el coll i les mans si volem mantenir un aspecte jove.

L’envelliment causat pel sol fa que ens surtin taques (lentígens solars), arrugues fines, sequedat cutània… per combatre aquests símptomes recomanem:

• Làser per eliminar les taques i millorar el to de la pell.
• Peelings que milloren la textura i estimulen la producció de col·lagen.
• Farciment amb greix o materials biocompatibles per recuperar volums i tenir un aspecte més saludable.
• Còctels de vitamines per aportar hidratació i lluminositat.

Fils PDO

La pell perd elasticitat amb l’edat, per això, si volem un rejoveniment integral d’aquestes zones, recomanem els fils PDO, que estimulen la producció de col·lagen i elastina del mateix cos.

Aquests fils de polidioxanona es col·loquen amb una agulla molt fina traçant una malla o xarxa en la zona a tractar aconseguint un efecte tensor immediat perquè fan de suport i aporten una tracció que fa disminuir la flaccidesa. A més, actuen de forma progressiva perquè afavoreixen la producció de col·lagen i elastina del propi cos tornant a la pell la seva fermesa.

Els fils PDO són reabsorbibles i poden durar entre 3 i 6 mesos depenent de cada persona; no produeixen al·lèrgies ni refús, només una inflamació lleu o petits hematomes del procés de col·locació que desapareixen en poques hores o dies.

A Clínica Ferran Solà som experts en fils PDO i apostem per aquest tractament antiaging per l’alt grau de satisfacció dels pacients: és un tractament mínimament invasiu que ofereix uns resultats molt notables.