Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Rinoplastia sense complexes

|

rinoplastia

Romà, xato, grec, aguilenc, arremangat… la forma del nostre nas determina el nostre aspecte facial havent formes més agraciades que altres. En aquest cas, la nostra pacient, Jessica Suarez, es va sotmetre a una rinoplàstia per corregir un nas aguilenc i el resultat no pot ser més satisfactori, ja que aquest retoc ha aconseguit harmonitzar i endolcir el seu rostre.

Aquí us mostrem fotos d’abans i vídeo de després de la intervenció:

La rinoplàstia és una de les operacions plàstiques més demanades. Segons dades de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica Reparadora i Estètica (SECPRE), un de cada 10.000 espanyols passa per quiròfan cada any per convertir el seu apèndix nasal en el nas desitjat.

La rinoplàstia pot disminuir o augmentar la mida del nas, canviar la forma de la punta o del dors, fer més estrets els orificis nasals o canviar l’angle entre el nas i el llavi superior. També corregeix els problemes congènits, els traumatismes i alguns problemes respiratoris.

Cal tenir en compte que un canvi en el nostre nas representa un canvi en la nostra fisonomia, per la qual cosa cal tenir-ho molt clar i, sobretot, posar-se en mans de metges titulats professionals.

La Jessica no ho va dubtar i va venir a la nostra clínica; on el Dr. Ferran Solà la va aconsellar i la va informar des del primer moment de com es realitza la intervenció, com seria el postoperatori i quan es podrien veure els resultats.

I és que, els primers dies després de la cirurgia, la cara està inflada i amb hematomes i és fàcil oblidar-se que el nostre aspecte millorarà. Molts pacients es poden sentir una mica deprimits i és un sentiment normal. Però dia a dia l’aspecte millora i el/la pacient comença a sentir-se més content a. En 1 o 2 setmanes, no sembla que s’hagi sotmès a una cirurgia. La millora és progressiva i gradual, tot i que la inflor pot durar més. El resultat definitiu s’obté en 1 any aproximadament, quan tot ha cicatritzat correctament i ha tornat a la normalitat.

Si estàs pensant en sotmetre’t a una rinoplàstia per a millorar la teva aparença i la confiança en tu mateix/a, truca’ns!