Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Dermocosmètica: ADN Labs

dermocosmetica

Fruit de la investigació dermocosmètica de la Universitat de Califòrnia, arriben a Clínica Ferran Solà les cremes facials ADN, un producte mèdico-cosmètic 100% antiaging. Les cremes ADN sorgeixen de la investigació per frenar els efectes de la progèria, la malaltia de l’envelliment precoç que fa que nens petits semblin vells i tinguin una esperança de vida molt curta (entre 13 i 15 anys).

Després d’anys d’investigació en dermocosmètica, s’ha trobat una fórmula que frena els efectes de l’envelliment en les persones afectades de progèria. Amb la molècula GSE24-2 s’aconsegueix activar la telomerasa, que és el complex encarregat de perllongar la vida de les cèl·lules i retardar el seu envelliment. Aquesta fórmula dermocosmètica, aplicada en persones sanes, està aconseguint uns resultats basats en evidències científiques realment sorprenents.

La pell adquireix un aspecte més compacte, més lluminós, disminueix notablement la intensitat de les arrugues i es corregeix la flaccidesa com a conseqüència de l’augment de la quantitat d’aigua, col·lagen i elastina.

Les cremes de dermocosmètica ADN Labs consten d’una intensiva de dia que activa la pell i un sèrum concentrat de nit que la regenera. Les podeu trobar a la Clínica Ferran Solài heu de saber que gran part dels beneficis es destinen a la investigació de la malatia de l’envelliment (Progèria), contribuint així amb la seva compra a una causa justa.