Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Saltar al contingut

Contacta Facebook Google plus Instagram

Electroestimulació Miha Bodytec

Electroestimulació muscular Miha Bodytec

Tens poc temps per fer esport? Necessites millorar el teu nivell de rendiment en alguna pràctica esportiva en concret? Vols tonificar el teu cos i sentir-te millor?

A la Clínica Ferran Solà apostem per la Miha Bodytec com a mètode eficaç per aconseguir un cos ideal en només 20 minuts setmanals. Amb Miha Bodytec, gairebé tots els grans grups musculars són activats simultàniament i entrenats de manera dosificada i dirigida individualment a zones específiques, fins i tot les més difícils d’aconseguir, com la cintura i els malucs.

Així, s’incrementa l’activitat metabòlica i enzimàtica, s’aconsegueix una tonificació corporal efectiva i duradora, el greix sobrant es converteix en energia i es redueix el volum corporal. Els resultats repercuteixen no només a nivell físic sinó també en el nostre benestar mental.

Els beneficis de Miha Bodytec s’associen a més a la dimensió estètica, permetent una tonificació muscular a nivell general i una pèrdua de pes i volum en aquelles zones que més costa de modelar. Miha Bodytec és també una alternativa interessant per als problemes de salut associats a l’esquena. L’ús de l’electroestimulació muscular contribueix a disminuir el mal d’esquena provocat per les activitats de la vida quotidiana.

¡RESULTATS VISIBLES A TOTS ELS NIVELLS!

Diferents estudis han confirmat els efectes de l’entrenament integral Miha Bodytec:

  • El 87% dels participants van observar una millora en la reafirmació corporal.
  • El 89% es van trobar més tonificats i ferms després de l’entrenament Miha Bodytec.
  • El greix corporal es va reduir fins a un 4% en 6 setmanes d’entrenament EMS (Sistema d’Electroestimulació Muscular).
  • Les dones van perdre una mitjana d’1,5cm de cintura i malucs amb un entrenament bàsic.
  • Els homes van reduir el seu volum abdominal fins 2,3cm i, alhora, van desenvolupar d’1 a 2cm de músculs a les cames, braços i pit.
  • Les persones amb sobrepès van perdre una mitjana de 3,5kg i un 9% de greix corporal, així com 6,5cm de cintura i 2cm de braços, després de només 13 setmanes d’entrenament bàsic.
  • Les persones grans, de més de 65 anys, van perdre el 6,8% de greix abdominal i 6cm de contorn abdominal.